Хотел Фламенго е модерен, со 4-ѕвездички, луксузен и удобен градски хотел со базен, централно лоциран во Охрид, Македонија.

Хотелот нуди:

  • 24 часа услуга
  • Паркинг со мониторинг
  • Сеф
  • Централна клима и греење
  • Бизнис клуб со компјутери, интернет, принтер, скенер и факс – пристапни 24часа
  • Собна услуга
  • 24ч бар

Реновиран и декориран специјално за вашите потреби и удобен престој.
Идеален за релаксација, со базен и покриена тераса со влез само за гостите од хотелот.