Хотел “Фламенго“ нуди сали за состаноци со флексибилно уредување: Поголемата сала има 30-40 седишта, помалата нуди 20. Целосната сала има капацитет од 50.
Технички подржани уреди: ЛЦД проектор, проект-панел, табла на преклоп со 2 микрофони, 2 компјуери, интернет конекција, бежичен интернет, ласерски принтер, скенер и факс.